De Praktijkbegeleiders BV

Wajong

De Praktijkbegeleiders werkt veel met- en voor Wajongers. Wij hebben ruime ervaring met het begeleiden van Wajongers op de arbeidsmarkt. Wij doen dit graag en goed en wij zien er een uitdaging in om samen met jou een werkplek te vinden met werkzaamheden welke bij jouw kwaliteiten aansluiten.

Wij begeleiden je graag naar passende werkzaamheden, maar we doen dit wel samen. Dit kan betekenen dat je opdrachtjes van je coach krijgt. Hiermee willen we bereiken dat je ook zelf het gevoel krijgt dat je hebt bijgedragen aan het vinden van een plekje op de arbeidsmarkt.

Wij kennen de regelingen die het UWV biedt om het werkgevers aantrekkelijk te maken om je een kans te bieden op de arbeidsmarkt en willen hier graag informatie aan verstrekken, aan jou, maar ook aan de werkgever. Onze coach bezoekt je thuis en/of op het werk, zodat je in je eigen vertrouwde/bekende omgeving bent wanneer je met onze coach afspreekt. Als je graag afspreekt met een ouder of een andere voor jou belangrijke persoon er bij mag dat natuurlijk ook. Wij begrijpen namelijk dat het best spannend kan zijn om met een jobcoach af te spreken en samen de mogelijkheden op de arbeidsmarkt te bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *